• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.

Brauchen Sie Hilfe?

Können Sie nicht finden, wonach Sie suchen? Sie erreichen uns über:

Kontaktformular

Scandinavisch van iamaureen

Fris, licht en basic interieur, mix van design en beach look, rechte lijnen, geen dessins of patronen

"Ik ben Maureen, woon samen met mijn vriend in een karakteristiek pand in de binnenstad van Deventer. Ik ben een geboren Deventenaar en het was altijd een droom van mij om een tijdje in de binnenstad te wonen. Ik houd namelijk van de bijzondere oude gebouwen en vind het heerlijk om op zaterdag over de markt te wandelen voor een bos bloemen en gezonde groenten en fruit.

 Mijn stijl kan je omschrijven als licht Scandinavisch design, in combinatie met een aantal oude unieke items. Ik houd erg van lichte kleuren en in ons huis zie je daarom een mix van wit, zand, grijs en een aantal kleine accenten van roest.  Wat ik het allerliefste doe? Fotograferen en stylen. Ik werk als professioneel fotograaf in de interieurbranche. Vaak op locatie, maar vind het ook heerlijk om in huis bezig te zijn. Zo vind ik het bijvoorbeeld ontzettend leuk om het interieur opnieuw in te richten en te stylen, maar kan ik ook genieten van het fotograferen ervan.

Mijn grootste inspiratiebron is licht! Ik kan genieten van het licht dat in huis schittert en gebruik veelal natuurlijk licht in mijn werk als fotograaf. Ik heb bijvoorbeeld een discobal in de woonkamer liggen, op een niet al te prominente plek... zodra de zon schijnt krijg je allemaal lichtjes op de wanden te zien.

House in Style is één van mijn favoriete merken. De heerlijke dekbedovertrekken maar ook de prachtige kussens passen in bijna iedere woonstijl en zorgen voor een hoop stijlvol comfort.

Laat je inspireren!"

Shop the look

Sara Bettbezug

Die Oberseite aus 100% gewaschenem Leinen, die Unterseite aus Baumwollsatin und die besondere Embroidery-Stickerei verleihen Ihrem Schlafzimmer eine luxuriöse Ausstrahlung.

Wit Wit/Grey
Farben
Ab
€189,95
Mehr Informationen

Maxime Bettbezug

Der Bettbezug Maxime ist aus 100% gewaschenem Leinen. In acht trendy Farben erhaltlich.

Wit Wit/Grey
Farben
Ab
€169,95
Mehr Informationen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »