• All products are added to your cart.

Do you need help?

You can't find what your are looking for? You can contact us via:

Contact Form

Scandinavisch van iamaureen

Fris, licht en basic interieur, mix van design en beach look, rechte lijnen, geen dessins of patronen

"Ik ben Maureen, woon samen met mijn vriend in een karakteristiek pand in de binnenstad van Deventer. Ik ben een geboren Deventenaar en het was altijd een droom van mij om een tijdje in de binnenstad te wonen. Ik houd namelijk van de bijzondere oude gebouwen en vind het heerlijk om op zaterdag over de markt te wandelen voor een bos bloemen en gezonde groenten en fruit.

 Mijn stijl kan je omschrijven als licht Scandinavisch design, in combinatie met een aantal oude unieke items. Ik houd erg van lichte kleuren en in ons huis zie je daarom een mix van wit, zand, grijs en een aantal kleine accenten van roest.  Wat ik het allerliefste doe? Fotograferen en stylen. Ik werk als professioneel fotograaf in de interieurbranche. Vaak op locatie, maar vind het ook heerlijk om in huis bezig te zijn. Zo vind ik het bijvoorbeeld ontzettend leuk om het interieur opnieuw in te richten en te stylen, maar kan ik ook genieten van het fotograferen ervan.

Mijn grootste inspiratiebron is licht! Ik kan genieten van het licht dat in huis schittert en gebruik veelal natuurlijk licht in mijn werk als fotograaf. Ik heb bijvoorbeeld een discobal in de woonkamer liggen, op een niet al te prominente plek... zodra de zon schijnt krijg je allemaal lichtjes op de wanden te zien.

House in Style is één van mijn favoriete merken. De heerlijke dekbedovertrekken maar ook de prachtige kussens passen in bijna iedere woonstijl en zorgen voor een hoop stijlvol comfort.

Laat je inspireren!"

Shop the look

Loulou duvet cover

The LouLou duvet cover has a top layer of 100% washed linen and a bottom layer of satin cotton. The cotton fringes on the sides give it a stylishly cool, bohemian look.

Wit Wit/Grey
Colors
From
€159,95
More information

Robin plaid

Robin is a genuine eyecatcher made of 50% cotton and 50% linen. The fringes add a bohemian look to the plaid.

Wit Wit/Grey
Colors
From
€119,95
More information

Rose duvet cover

The Rose duvet cover is an eye-catcher for every bedroom. Washed linen woven with 14 % lurex. Ultra trendy, ultra soft.

Wit Wit/Grey
Colors
From
€249,95
More information

Sara duvet cover

The 100% washed linen top layer, the bottom layer of satin cotton and the unique embossed motif ensure a comfortable night's sleep and add a timeless, exclusive touch to your bedroom.

Wit Wit/Grey
Colors
From
€189,95
More information

Maxime duvet cover

The Maxime duvet cover is made of 100% washed linen. Available in more than ten attractive trendy colours.

Wit Wit/Grey
Colors
From
€149,95
More information
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »